3 - punktprogram

Opnå maksimal hudbeskyttelse med 3 punktprogramet fra Peva

Med vores brede vifte af hudplejecremer til brug før arbejde, håndrensemidler, cremesæber og hudplejecremer til efter arbejde, tilbyder vi professionel rådgivning og totalløsninger til alle arbejdssituationer. Med vores udvalg af modul og dispensersystemer opnås samtidig en brugervenlig, hygiejnisk og økonomisk løsning.

Hudpleje før arbejde

Hudplejecremer til før og under arbejde medvirker til at opretholde hudens naturlige beskyttelsesfunktioner og letter rengøringen af huden. Du kan derfor nøjes med en mildere hudrengøring en ellers ved at bruge en hudplejecreme under arbejdet. Alle medarbejderer bør anvende en hudplejecreme før arbejde. Ikke kun dem, som har døjer med sart hud. En sund hud tåler større belastning, mens en tør, ru og revnet hud kan blive starten på en langvarig hudlidelse. Hudplejecremer under arbejde skal nøje vælges alt efter de skadestoffer, huden belastes af.

Hudrengøring

Den optimale hudrengøring skal være mild, men effektiv tilpasset tilsmudsningens art. Vi deler hudrengøring op i 3 grupper, håndrens, cremesæber og desinfektion. Du bør altid vælge den mildeste løsning og således nøjes med at anvende en mild sæbe, hvor det er muligt.

Hudpleje efter arbejde

Huden skal genopbygges efter arbejdsdagens ophør. Det er vigtigt at genoprette de beskyttelsesfunktioner, som naturligt er i huden.Efter arbejde er det derfor vigtigt at anvende en hudplejecreme, der hjælper med vedligeholdelse af hudens naturlige fugt- og fedtbalance.

Leverandør af Peva - håndrens, sæber og hudcreme til den Danske industri siden 1985

 

Kontakt os

Jemix A/S

GRATIS

Kreditværdighed

Industripapir